Publieke platformen

Wanneer we het woord platform gebruiken, denken we al snel aan plekken op het internet waar we elkaar kunnen ontmoeten, spullen kunnen kopen en ons werk kunnen doen. Veel platformen in ons dagelijkse leven zijn door de markt ontwikkeld en hebben een commercieel doel. Maar hoe ontwikkelen publieke platformen zich? Hoe stellen we publieke waarden en belangen voorop? Wat betekent dit voor de overheid en de samenleving? Welke rol neemt provincie Zuid-Holland? Wij nodigen iedereen uit mee te denken en te doen in ons onderzoek naar Publieke Platformen.

De beweging naar een overheid van de toekomst bestaat uit vernieuwers, veranderaars en verbinders. Mensen die samen willen bouwen aan de overheid van de toekomst. We willen de beweging rondom Publieke Platformen verder brengen. Wil jij met ons meedenken? Iedereen is welkom!

Wil je alle actuele ontwikkelingen volgen? Word dan lid van onze LinkedIn groep!

We willen samen ontdekken hoe we de overheid van de toekomst kunnen bouwen:

  • Ben jij een vernieuwer en veranderaar
  • Krijg je inspiratie van andere organisaties
  • Bouw je mee aan de overheid van de toekomst

 

Neem dan het komende periode deel aan inspiratiesessies, workshops, online discussies of pilots en laat ons jouw ideeën horen. Meld je aan voor de diverse evenementen die we organiseren. Aanmelden doe je via publiekeplatformen.pzh-events.nl.

Heb je behoefte aan meer informatie? Mail: digitaalzuidholland@pzh.nl.

Meer informatie

Gerelateerd evenement

Toekomst van Publieke Platformen – 7 december Debatbijeenkomst Publieke Platformen – 13 februari Plein1 – 4 april

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via: kenniszuidholland@pzh.nl

Deze website maakt gebruik van cookies