Kennis Zuid-Holland festival: Stilstaan bij de Toekomst

We werken en leven samen in een tijd waarin de grote vraagstukken elkaar steeds sneller opvolgen. Na de coronacrisis volgden al snel andere crises, zoals de energie-, woon- en stikstofcrisis, die de gemoederen goed bezighoudt. Van de overheid mag verwacht worden dat zij het land rechtvaardig en democratisch door deze crises heen leidt. De maatschappij krijgt daarbij ruimte voor inspraak en participatie.

Maar wat als we eens niet van crisis naar crisis werken? Als we even afstand nemen van de dagelijkse hectiek? Dat is precies wat we met jou willen doen tijdens deze middag. We willen je kennis laten maken met ons werk door samen met een strategische blik naar de toekomst kijken. Daarbij staan thema’s als inclusiviteit, brede welvaart en de kwaliteit van het openbaar bestuur centraal.

Graag nodigen we jou uit voor het Kennis Zuid-Holland festival op dinsdagmiddag 4 oktober 2022 om met ons en anderen stil te staan bij de toekomst. We stappen uit de crisisstand en nemen de tijd om samen te bouwen aan de toekomst van Zuid-Holland.

Dit doen we samen met onze keynote spreker en futurist Tessa Cramer, die ons meeneemt in de wereld van toekomstonderzoek. Daarna ga je aan de slag met de toekomst in verschillende interactieve werksessies die worden georganiseerd door Zuid-Hollandse kennisinstellingen. Uiteraard is er deze middag genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen, ook na afloop tijdens de borrel.

Het festival vindt plaats op het vernieuwde provinciehuis in Den Haag. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten, samen stil te staan bij de toekomst en van elkaar te leren. Klik op de groene balk hieronder om je aan te melden. We zien je graag 4 oktober!

Een kleine sfeerimpressie van het event:

Meer informatie

Locatie

Provinciehuis
Zuid-Hollandplein 1
Den Haag

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via: kenniszuidholland@pzh.nl

Sprekers

foto van Tessa Cramer

Tessa Cramer

Deze website maakt gebruik van cookies