Deelfietsen zijn ideaal voor het laatste stuk van je reis. De OV-fiets is de bekendste deelfiets en wordt flink gebruikt. In Zuid-Holland zijn ook oranje Donkey Republic deelfietsen. Deze oranje deelfietsen staan voor je klaar in o.a. Dordrecht, langs de MerwedeLinge lijn, Zwijndrecht, Gorinchem, Den Haag, Rotterdam (en Amsterdam).

Voor mensen die een bestemming hebben van 1 tot 3 km van een station waar deze oranje deelfietsen staan kan dit heel handig zijn. Zie kaartje hieronder. Als je daar werkt, je school of opleiding hebt, of er om een andere reden moet zijn, dan bieden we je graag een gratis probeer abonnement aan. (*zolang de voorraad strekt).

Drie maanden gratis deelfietsen? Meld je aan!

Drie maanden gratis!

(of zelf kopen voor slechts 8,5 /maand)

  • Pak tot drie maanden gratis oranje deelfietsen.
  • Fiets naar je bestemming en laat de fiets achter bij een hub.
  • Je kunt zoveel fietsritten maken als je wilt met een totale tijd van maximaal 2 uur per dag.
  • Voor 1,50 mag je de fiets de hele dag (12 uur) bij je houden. Je hoeft hem dan tussendoor niet bij een hub in te leveren (dat is 3 x voordeliger dan ov-fiets)
  • Je zit nergens aan vast, stopt vanzelf.

Aanmelden:

Mail naar deelfiets@pzh.nl en vermeld waar je wilt deelfietsen en in welke plaats je woont. Je ontvang een daily-rider abonnement voor donkey.bike per mail (zolang de voorraad strekt).

Locaties

Bestemmingen binnen de oranje cirkels liggen binnen 3 km vanaf een station met oranje deelfietsen.

Op de deelfiets pagina lichten we toe waarom we nu voor deze actie kiezen. We staan open voor andere acties bijvoorbeeld met andere aanbieders of voor andere doelgroepen, neem vooral contact met ons op!

vragen en antwoorden

Welke app moet ik downloaden en waar vul ik de actiecode in?

Allereerst, download donkey app voor iPhone en Android. Een link vindt je op donkey.bike/nl. Klik op je profiel (poppetje rechtsboven). Klik op % Lidmaatschapscode. Voer de code in die je per mail gekregen hebt. Je kunt vervolgens kiezen voor “Daily Rider” voor €0/maand. Er komt nog een keuze. Kies “minimaal 3 maanden”. Als je nog geen betaalmethode hebt ingevuld moet je dat nu doen (voor als je de fiets langer dan de afgesproken periode houdt bijvoorbeeld). Bij Creditcard, Apple pay, Android pay of PayPal hoef je geen borg te betalen. Als je kiest voor iDeal wel. Klaar! Fietsen maar!

Hoe werken de oranje deelfietsen van Donkey?

Donkey heeft een pagina Hoe het werkt. Kort gezegd: Open de Donkey Republic app op je telefoon en zoek een fiets. Ontgrendel de deelfiets met je telefoon (via Bluetooth). Lekker fietsen. Je kunt je fiets weer inleveren bij een willekeurige hub. Ook kun je de fiets bij je houden en tussendoor op slot zetten. De huur beëindigen kan alleen op een hub.

Wat kost het gebruik van een oranje deelfiets

In de app kun je zien wat de kosten zijn. Dat kan variëren per plaats. Je kunt betalen per rit of een abonnement nemen. Als je gebruik maakt van het daily-rider abonnement wat je van ons cadeau gekregen hebt is het simpel: Je kunt zoveel gratis fietsritten maken als je wilt met een totale tijd van maximaal 2 uur per dag. Voor 1,50 mag je de fiets de hele dag (12 uur) bij je houden. Je hoeft hem dan tussendoor niet bij een hub in te leveren (dat is 3 x zo voordelig als een ov-fiets).


https://staging-kennis-zuid-holland.ability.nl/deelfiets/

Kansen voor deelfiets en deelscooter in Zuid-Holland

Deze website maakt gebruik van cookies

Lees meer